Hvordan bli kvitt gulfarging av akrylmontre?– JAYI

Jeg tror alle har lagt merke til at over tid,akrylmontrevil flekke, gulne og gjøre det vanskelig å se samleobjektene inni.

Dette er vanligvis et resultat av solskader, smuss, støv og fett.Plexiglass er vanskeligere å rengjøre enn andre plastoverflater fordi det absorberer fuktighet og kleber støv sammen.Dette skaper en skitten, gulnet overflate som er lite tiltalende og vanskelig å rengjøre.Enten du prøver å rengjøre en akrylmontre eller fjerne den gule fargen fra bilens frontlykter, er nøkkelen å bruke et ikke-slipende rengjøringsmiddel og skrubbe forsiktig.

Følgende er de spesifikke trinnene for å rengjøre den gulnede akrylmontren, jeg håper de kan hjelpe deg.

Trinn 1

Ha noen dråper oppvaskmiddel på en svamp eller myk klut.MERK: Enhver type svamp vil fungere, men ikke bruk metallsvamper (som stålull) da de kan skrape opp overflaten av plexiglasset.

Steg 2

Senk en såpesvamp under vann for å lage et fint skum

Trinn 3

Skrubb forsiktig overflaten på akrylmontren.Start på toppen og jobb deg nedover for å unngå å krysse det samme området flere ganger.

Trinn 4

Skyll svampen ofte.Tilsett mer såpe og lag et nytt skum med hver skylling.

Trinn 5

Skyll plexiglassoverflaten med vann.Etter skylling, tørk med en ren, myk, lofri klut.

Oppsummer

Hvis du følger trinnene ovenfor for å rengjøre dinskreddersydd vitrine i akryl, kan du få den originale gule akrylmontren til å bli høyoppløselig og gjennomsiktig igjen i lang tid.JAYI ACRYLIC er en profesjonellskreddersydde akrylprodusenteri Kina kan vi tilpasse det etter dine behov, og designe det gratis.

Etablert i 2004, kan vi skryte av over 19 år med produksjon med kvalitetsprosessteknologi og erfarne fagfolk.Alle våreakrylprodukterer tilpasset, Utseendet og strukturen kan designes i henhold til dine krav, designeren vår vil også vurdere i henhold til den praktiske applikasjonen og gi deg de beste og profesjonelle rådene.La oss starte dintilpassede akrylprodukterprosjekt!

Vi har en fabrikk på 6000 kvadratmeter, med 100 dyktige teknikere, 80 sett med avansert produksjonsutstyr, alle prosessene fullføres av fabrikken vår.Vi har en profesjonell designteknisk forsknings- og utviklingsavdeling og en prøvetrykkavdeling som kan designe gratis, med raske prøver, for å møte kundenes behov.Våre tilpassede akrylprodukter er mye brukt, følgende er vår hovedproduktkatalog:

Akrylskjerm  Kosmetisk akrylskjerm Akrylleppestiftskjerm  Akryl smykker display  Akryl klokkeskjerm 
Akryl boks Akryl blomsterkasse Akryl gaveeske Oppbevaringsboks i akryl  Akrylvevsboks
 Akryl spill Tumbling Tower i akryl Akryl backgammon Akryl Connect Four Akryl sjakk
Akrylskuff Akryl vase Akryl ramme Akryl displayetui Akryl skrivesaker Organizer 

Akryl kalender

Akryl podium      

Relaterte produkter


Innleggstid: 13. august 2022